Hondentrim Workshops

 Wij geven twee soorten hondentrim workshops.

1.) Hondentrim workshop voor het leren trimmen of showklaar maken van de schnauzer:

 

Deze hondentrim workshop is alleen voor schnauzers. De hondentrim workshop is van 10.00 tot 16.00 uur. Max. deelname is 8 personen. Na een kopje koffie te hebben gedronken, gaan we aan de slag met iedere hond apart te bekijken wat ermee moet gebeuren. Het kan zo maar zijn dat de ene schnauzer anders getrimd moet worden dan de andere schnauzer ook al is het hetzelfde ras. Daarna gaat iedereen aan de slag met plukken, ontwollen en borstelen. Eenmaal daarmee klaar word de hond gewassen en geföhnt en dan begint het knip- en scheerwerk, zodat de hond er weer helemaal netjes verzorgt uitziet. Tussen 12.00 en 13.00 uur is er pauze en kunt u gebruik maken van de lunch. Na afloop krijgt iedereen een certificaat voor het deelnemen van deze hondentrim workshop, leuk voor thuis of in uw trimsalon op te hangen. Als u thuis trim- of borstelspullen heeft, neemt u die dan mee zodat wij kunnen zien of deze goed zijn voor uw hond. Het is de bedoeling dat u zelf uw hond meeneemt, mocht dat om wat voor reden dan ook niet lukken dan laat dit tijdig van te voren weten dan zorgen wij voor een schnauzer.

 

Deelname aan deze workshop Trimmen/Showklaar maken bedraagt € 125,00 incl. Lunch.

Deelname als toeschouwer schnauzertrimmen, kosten € 55,00 incl. lunch

De datums voor de eerstvolgende workshops zijn:

 

Neemt u per mail of telefoon hierover contact met ons op.

Graag inschrijven via de mail  dogspalace.nijmegen@gmail.com

en aangeven welke datum u de workshop wilt volgen of uw voorkeur geven indien beide datums mogelijk zijn.

 

2.) Honden Workshop verzorging:

Deze Hondentrim workshop is om zelf thuis op een goede manier uw hond te verzorgen. Kent u dat "ik borstel iedere week en nog heeft mijn hond klitten in de vacht", of "Mijn hond bijt of gilt als ik al met de borstel aan kom zetten", of hoe moet ik de haren verwijderen uit de oren en reinigen. Dit alles word in deze workshop geleerd. Deze workshop is van 10.00 tot ongeveer 13.00 uur. Ook hier wordt eerst naar de vacht en huid gekeken, en van daaruit gaan we beginnen. Er word uitgelegd hoe je de vacht klitten vrij kunt houden, hoe je de voetzooltjes uit moet knippen, haargroei in de oren moet verwijderen en hoe een hond gewassen en geföhnt moet worden. Als u deze workshop volgt dan weet ik zeker dat u hond geen klitten meer krijgt en dat heeft dan zijn voordelen:

 

  1. Uw hond ziet er goed en verzorgd uit en heeft geen pijn meer.
  2. U hoeft niet meer extra bij te betalen voor een trimbeurt.
  3. Uw hond vind het ook niet meer zo erg om getrimd te worden, rede genoeg om aan deze  workshop mee te doen.

 

Deelname aan deze hondentrim workshop verzorging bedraagt € 75,00

 

De workshops worden altijd op bepaalde zaterdagen gehouden, welke zaterdagen is afhankelijk van het aantal deelnemers en de voorkeur die u zelf heeft.

Voor meer info of aanmelding kunt u een e-mail sturen naar   dogspalace.nijmegen@gmail.com

                         

Vermeldt altijd uw naam, welke hondentrim workshop en welke zaterdagen uw voorkeur heeft.

 

Hondentrimsalon Sandra Janssen

 

06-33801816                                    

 

 

 

 

 

Hondentrimsalon Sandra Janssen | dogspalace.nijmegen@gmail.com